Minun tarinani

Erikoisalaa

 

Kasvislääkintä

Ruoka-allergiat & intoleranssit

Terveydellisten haasteiden ravitsemus 

Terveellinen ruokavalio

Dietit and Puhdistuskuurit

Minun tarinani

 

50 mittarissa ja Kova sisäinen tarve voida auttaa ihmisiä säilyttämään ja jopa parantamaan terveyttä!

yli 25v. olen kolunnut ruokakaupan saloja vähän joka kantilta katsottuna

Toisten Auttaminen on kuulunut elämääni jo nuoruudesta asti....ja suvun perintöjä kun olen kiinnostunut vähän kaikesta mitä ei välttämättä voi tavallinen pulliainen silmin nähdä.

Yrittäjäksi sitten "jouduin" kun läheinen ihminen jatkoi matkaansa taivasten valtakuntiin ja yritys jäi minulle. 7 vuotta kahvilatoimintaa pyörittäneenä, auttamistyöt kutsuivat yhä enemmän.

 

Olen kouluttautunut, niin kaupanalalla johtotehtäviin asti ja hoitosaralla monenlaista koulutusta nähnyt, jotta tietäisin mitä "isona" haluan tehdä :).

​​

Minulla itselläni on ollut huonoja kokemuksia lääkäreiden hoidoista ja lääkkeistä tulleista sivuvaikutuksista, sen takia tein päätöksen, että yritän pysyä mahdollisimman kaukana molemmista, ja siinä olen onnistunut melko hyvin.

 

Aikoinaan kun läheiseni sairastui vakavasti, niin kysyin lääkäreiltä, että miksi ette anna solua rakentavaa hoitoa ollenkaan vaan ainostaan solua tuhoavaa hoitoa, vastaus kuului" kun ei sellaista ole", siis solua rakentavaa hoitoa, silloin tuli itselleni uhma, että miltäköhän tunnilta tämäkin huippukirurgi oli lintsannut, jos ei solua rakentavasta hoidosta tiennyt ollenkaan.

Silloin aloin itse ottaa asioista selvää enemmän, melkolailla n.2004v.

Myöhemmin sitten sain todeta ettei lääkäreillä ole ravitsemuksellista koulutusta lähestulkoon ollenkaan, ellei he hakeudu sellaiseen erikseen. Joten heidän ravitsemuksellisiin tietoihin ei kannata luottaa!

Kiinnostuin yhä enemmän ravintoaineista, Ravintolisiä olen syönyt jo noin 30 vuotta mutta kokoajan niistä oppi lisää.

 

Omat kokemukset olivat niin positiivisia. Halusin aina vain lisätietoja ja siksi lähdin kouluttautumaan kasvislääkintään, koska huomasin, että monet painivat enemmän tai vähemmän samojen terveydellisten ongelmien kanssa ja siihen kun löytyy  apua, muistakin kuin kemiallisista lääkkeistä.!

Halusin etsiä keinoja miten auttaa ihmisiä helpoiten ja Matkan varrella on ollut milloin minkäkinlaista hoitoa tai ravintolisää tai laitetta, mutta mielestäni itse olen löytänyt tähän mennessä parhaat ja niistä haluan myös teille kaikille, rakkaat asiakkaani ja lukijani kertoa!

Tällä sivustolla keskityn vain yhteen kasviin mutta muilla sivuostolla on lisää tietoja.

Mikäli sinulla on jotain mihin haluisit kysyä lisätietoja, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, koska autan mielläni.

Lähitulevaisuudessa aloitan myös nettivamennukset.

Haluan tavoittaa mahdollsimman monn ihmisen ja tuoda tiedoksi, että luonnosta löytyy hienoja aineita terveyden tueksi, siksi netti on hyvä väline tänäpäivänä.

Laitan tuohon alle vähän listaa mitä kaikkea olen elämän varrella sitten opiskellut;

Kaupanalan mestarimyyjätutkintoja, liha-kala-ruokamestarin tutkinto, markkinointimerkonomi, liikkeenjohdon jatkolinja, Johtamisen EAtutkinto, Tavaratalojen OP- koulutus, Yritys markkinoinnin ja -viestinnän EA, Urheiluhierojan tutkinto, Akupainanta kurssi, Aromaterapia eri kursseja, Intilaisen jokikivihoitajan tutkinto, Intialaisen pää-ja hartiahieronnan koulutus, Auerverda alkeiskurssi, Energiasisustaja koulutus, Reiki I ja II, Horstamann terapian perus, Kinesiologian Touch for Health I-III, Yrttineuvojan koulutus, Homeopatianeuvojan koulutus, Terveydenhuollon perusopinnot, Ravintoterapia, Rentoutusterapia , Diplomi Fytoterapeutti-ja luontaishoitaja sekä sen lisäksi lukuisia tuotekoulutuksia, ravintovalmisteista ja homeopaattisista valmisteista, siinä nyt vissiin tärkeimmät.

Olen myös ammentanut paljon ravinto-ym. muuta tietoa eri lähteistä.

Olen kiinnostunut paljon ihmisen psyykkeestä ja mielestä ja mielestäni osaan antaa hyviä ohjeita terveellisempään elämään. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja lapsille on paljon annettavaa, unohtamatta vanhuksia ollenkaan.

Toivotan Sinut tervetulleeksi sivuillemme!